+90242 424 82 91
Sosyal Medya Hesaplarımız

INTER-N

INTER-N
Garanti Edilen İçerik %W/W
Toplam Azot (N) 25
Amonyum Azotu (N) 6,4
Nitrat Azotu (N) 4,6
Üre Azotu (N) 14
Bitkiler Uygulama Dönemi Yapraktan Uygulama Topraktan Uygulama
Sebze Yetiştiriciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Çilek vb.) -Fideler Şaşırtıldıktan bir hafta sonra
-Çiçeklenme döneminde
-İlk meyve tutumundan sonra
-İlk hasattan önce
150cc/100ltsu 200cc/100ltsu 200cc/100ltsu 200cc/100ltsu 1-2 lt/da
1-2 lt/da
1-2 lt/da
1-2 lt/da
Ağaç Yetiştiriciliği (Elma, Kiraz, Şeftali, Armut, Turunçgiller, Fındık, Ayva, Kayısı, Fıstık vb.) 1.Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra
2. Meyve tutumundan sonra (Pattaler düşünce)
200cc/100lt su 250cc/100lt su 1-2 lt/da
1-2 lt/da
1-2 lt/da
1-2 lt/da
Bağ – İlk yaprakları açtığı dönemde
– Çiçeklenme ve salkım uzatmada
– koruk döneminde
– meyvelere ben düşmeden
200cc/100lt su
200cc/100lt su
200cc/100lt su
200cc/100lt su
1 Lt/da
1-2 lt/da
1-2 lt/da
1-2 lt/da
Hububat (Buğday, Arpa, Nohut, Mısır vb.) Kardeşlenme dönemi öncesi ve bitki boyu 10 cm olunca 100cc/da 1-2lt/da
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Patates, Pancar, Pamuk, Tütün vb.) Çapadan sonra 15 gün ara ile 200cc/100lt su 1-2lt/da
Süs Bitkileri -Çiçekler 3-5 yapraklı iken
-Çiçek tohumcuğunun oluşumu öncesi
-İlk Meyve dökümünden önce
200cc/100lt su
200cc/100lt su
200cc/100lt su
1-2lt/da
1-2lt/da
1-2lt/da
Yaprağı yenen Bitkiler Bitki boyu 10cm’ye gelince 200cc/da 1-2lt/da

İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanımı ve karışımlardan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar kullanıcının (toksitide, kalıntılar, etkili olmayış vb) sorumluluğundadır.