+90242 424 82 91
Sosyal Medya Hesaplarımız

AMINO ACTIVE PLUS

AMINO ACTIVE PLUS

Aminoasitler, proteinlerin parçası olan basit moneküller ve zincirlerden oluşan karışık bir yapıya sahiptirler. Tüm aminoasitler karbon, hidrojen ve oksijen ihtiva eder, aynı zamanda kükürt ve fosforda ihtiva edenler vardır. Amino asit grupları içerisinde L-serbest aminoasitler bitkiler için çok önemlidir. Bitkisel kaynaklı olması nedeni ile alımı çok kolay ve hızlıdır.

Garanti edilen içerik:

Toplam organik madde                             % 20

Toplam azot /  N                                        % 8

Üre azotu                                                    % 6,8

Organik azot                                               % 1,2

Suda çözünür potasyumoksit  / K2O       % 5

Bor / B                                                         % 0.1

Bakır / Cu                                                   % 0.1

Demir /  Fe                                                 % 0.4

Çinko / Zn                                                   % 0.3

Serbest aminoasit                                      % 6

Maximum klor / CL                                    % 1

BİTKİ ADI KULLANIM DÖNEMİ TOPRAKTAN UYGULAMA YAPRAK UYGULAMASI
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER

(Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, Çilek vb)

İlk meyveler görüldükten sonra 15-20 gün aralıklarla 300 cc/da 150-200 cc/100 lt su
YAPRAĞI YENEN SEBZELER

( Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb)

3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla 300 cc/da 100-150 cc/100 lt su
YUMRULU BTKİLER

(Patates. Soğan v.b) Kabak, Kavun, Karpuz

4-6 yapraklı dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15-20 gün aralıklarla 300 cc/da 100-150 cc/100 lt su
TÜM MEYVE AĞAÇLARI

(Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ. Fındık, Antep Fıstığı vb)

Gelişmenin başlaması ile birlikte iki veya üç tekerrürde uygulanır. 0,5-1 lt/da 200-250 cc/100 lt su
ENDUSTRİ BİTKİLERİ

(Mısır, Pamuk, Ayçiçeği vb)

5-6 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla 300 cc/da 150-200 cc/100 lt su
TÜM BAKLAGİLLER

(Nohut, Fasulye Mercimek, Soya, Ayçiçeği vb)

5-6 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla 300 cc/da 150-200 cc/100 lt su
TAHILLAR

(Buğday, Arpa Çeltik vb)

Kardeşlenme döneminde 300 cc/da 200 cc/100 lt su
YEŞİL ALANLAR Gelişme dönemi boyunca 3-4 lt/da 150-200 cc/100 lt su


İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanımı ve karışımlardan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar kullanıcının (toksitide, kalıntılar, etkili olmayış vb) sorumluluğundadır.