
Garanti edilen içerik:
Toplam organik madde % 10
Suda çözünür potasyumoksit / K2O % 2
Alginik asit % 0,3
Max EC 3 dS/m
pH 6,5 – 8,5
BİTKİ ADI | KULLANIM DÖNEMİ | TOPRAKTAN UYGULAMA | YAPRAK UYGULAMASI |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER
(Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, Çilek vb) |
İlk meyveler görüldükten sonra 15-20 gün aralıklarla | 300 cc/da | 150-200 cc/100 lt su |
YAPRAĞI YENEN SEBZELER
( Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) |
3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla | 300 cc/da | 100-150 cc/100 lt su |
YUMRULU BTKİLER
(Patates. Soğan v.b) Kabak, Kavun, Karpuz |
4-6 yapraklı dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15-20 gün aralıklarla | 300 cc/da | 100-150 cc/100 lt su |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI
(Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ. Fındık, Antep Fıstığı vb) |
Gelişmenin başlaması ile birlikte iki veya üç tekerrürde uygulanır. | 0,5-1 lt/da | 200-250 cc/100 lt su |
ENDUSTRİ BİTKİLERİ
(Mısır, Pamuk, Ayçiçeği vb) |
5-6 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla | 300 cc/da | 150-200 cc/100 lt su |
TÜM BAKLAGİLLER
(Nohut, Fasulye Mercimek, Soya, Ayçiçeği vb) |
5-6 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla | 300 cc/da | 150-200 cc/100 lt su |
TAHILLAR
(Buğday, Arpa Çeltik vb) |
Kardeşlenme döneminde | 300 cc/da | 200 cc/100 lt su |
YEŞİL ALANLAR | Gelişme dönemi boyunca | 3-4 lt/da | 150-200 cc/100 lt su |
İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanımı ve karışımlardan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar kullanıcının (toksitide, kalıntılar, etkili olmayış vb) sorumluluğundadır.
AGRİSEA ETİKET